Κέντρο συνΑκροβάτες

To Κέντρο συνΑκροβάτες είναι χώρος εκπαίδευσης και υποστήριξης.

 Δημιουργήσαμε αυτό το κέντρο με στόχο την εκπαίδευση επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών, σε θέματα σχετιζόμενα με τα την Ψυχική Υγεία.

Το κέντρο συνΑκροβάτες προσφέρει προγράμματα εξειδικευμένης επαγγελματικής μετεκπαίδευσης, τα οποία απευθύνονται σε πτυχιούχους επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, μαίες, εκπαιδευτικούς, δασκάλους, καθηγητές.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μετεκπαίδευσης περιλαμβάνουν:

  •  Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Συμβουλευτική σε Παιδιά και Εφήβους
  •  Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Συμβουλευτική γονέων
  • Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Συμβουλευτική εγκύων και υποψήφιων γονέων
  •  Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Συμβουλευτική εξαρτήσεων.
  •  Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας

#Team Η ομάδα μας

Επίσης στο κέντρο Συν Ακροβάτες προσφέρονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ταχύρρυθμα σεμινάρια επιμόρφωσης σε διάφορα θέματα Ψυχικής Υγείας τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες που επιθυμούν την διεύρυνση των γνώσεων τους πάνω στην Ψυχική Υγεία.

Τέλος, οι εκπαιδευτές/ψυχοθεραπευτές του κέντρου προσφέρουν υπηρεσίες ομαδικής & ατομικής εποπτείας στους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.

Νίκη Βουδούρη

Ψυχίατρος Παίδων και Εφήβων

Ομαδική Διαπροσωπική θεραπεύτρια

Η Νίκη Βουδούρη είναι Ψυχίατρος Παίδων και Εφήβων καθώς και Ομαδική Διαπροσωπική θεραπεύτρια. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ψυχιατρικής Παιδιών & Εφήβων το 2016 στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας».

Επιθυμώντας να διευρύνει τις γνώσεις της απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους. Αρχικά στην «Κοινωνιολογία της Εργασίας, Πολιτικές Αγοράς Εργασίας, Μειονότητες και Παιδική Ηλικία» και έπειτα στην «Εξαρτησιολογία και Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων».

Εξειδικεύτηκε στον τομέα των εξαρτήσεων ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Συμβουλευτική των Εξαρτήσεων. Στο πλαίσιο της συνεχούς ενασχόλησης της με τον άνθρωπο, συνεργάζεται με το Σωματείο PRAKSIS πάνω από μία δεκαετία, κατέχοντας τον ρόλο της Συντονίστριας Ιατρικής Υπηρεσίας του Σωματείου.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως Ψυχίατρος Παιδιών & Εφήβων στο ιδιωτικό της ιατρείο και ως επιστημονικός συνεργάτης με διάφορους φορείς, κέντρα ειδικής αγωγής και ασφαλιστικούς φορείς. Επιπλέον, ασχολείται με την επιμόρφωση ενηλίκων σε συνεργασίες που έχει με εκπαιδευτικούς φορείς και κολλέγια.

Η Ηλέκτρα Βρυώνη είναι Ψυχολόγος, Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της από το Πάντειο Πανεπιστήμιο όπου απέκτησε το πτυχίο Ψυχολογίας.

Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. in Psychology of Child Development από το University of Central Lancashire στην Παιδοψυχολογία. Ξεκίνησε την ψυχοθεραπευτική της πορεία με την εκπαίδευση στο Γνωσιακο – Συμπεριφορικό Μοντέλο.

Εκπαιδευτηκε και εξειδικεύτηκε στις μαθησιακές δυσκολίες και εκεί ανακάλυψε την μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά και την οικογένεια. Συνέχισε την εκπαίδευση της στην Παιγνιοθεραπεία και μετεκπαιδεύτηκε στην «Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Επιθυμώντας να εμβαθύνει στην θεραπεία της οικογένειας, εκπαιδεύτηκε στην Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία στο Ψυχοθεραπευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη». Εργάζεται πάνω από δέκα χρόνια παρέχοντας ψυχολογικές υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες σε ιδιωτικά πλαίσια, κέντρα θεραπειών καθώς και στο προσωπικό της γραφείο.

Ηλέκτρα Βρυώνη

Ψυχολόγος

Συστημική Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια

Σωτήρης Χουρσόγλου

Xειρουργός, μαιευτήρας, γυναικολόγος

Eξειδικευμένος στον μαιευτικό και γυναικολογικό υπέρηχο

Ο Σωτήρης Χουρσόγλου ειναι χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος, εξειδικευμενος στον μαιευτικο και γυναικολογικο υπέρηχο. Αποφοιτος του πανεπιστήμιου Universitatea medicina si farmacie της πολης Τιμισοάρα της Ρουμανίας.
 
Στη συνέχεια εργαστηκε και ολοκλήρωσε την ειδικοτητα της μαιευτικης και γυναικολογιας στο Βοστανειο νοσοκομειο Μυτιλήνης, στο Κωνσταντοπουλειο νοσοκομείο νέας Ιωνίας και στο νοσοκομειο Έλενα Βενιζέλου. Απο το 2013 διατηρει δυο ιδιωτικα ιατρεια στο Περιστέρι Αττικής και ταυτοχρονα στο νησι της Κύθνου.
 
Συνεργαζεται με τα μεγαλυτερα μαιευτήρια καθως και με ιδιωτικα θεραπεύτρια. Συνεργαζεται με τους SOS ιατρους ως μαιευτήρας γυναικολογος. Στο πλαισιο της αναγκης του για εθελοντική προσφορα, ειναι εθελοντης ιατρος στα κοινωνικα ιατρεια της ιερας μητροπολης Περιστεριου και του Δήμου Περιστερίου.
 
Εχοντας ενδιαφερον για την επιμόρφωση νέων επαγγελματιων, εχει διατελεσει καθηγητης σε ιδιωτικα ΙΕΚ.